Skip to main content

Eksperter i montering af rottespærre

Har du mistanke om rotter i din kloak? Så kan du med fordel kontakte Bakkely Kloak for professionel montering af rottespærre. Denne løsning er effektiv til bekæmpelse af rotter. Vi står primært til rådighed hos private og erhvervskunder i og omkring Store Merløse, Ringsted, Holbæk og Slagelse.

Hvis først du har fået rotter i din kloak, er det vigtigt at reagere hurtigst muligt. Rotter formerer sig nemlig lynhurtigt og kan gøre omfattende skade på dine rør og andre ting. Du kan få professionel hjælp lige her hos os. Vi har mange års erfaring inden for rottesikring, og vi hjælper også gerne dig.


Effektiv bekæmpelse efter montering af rottespærre

Der findes flere forskellige løsninger inden for rottebekæmpelse. En af de mest effektive er dog en rottespærre, og derfor anbefaler vi denne i de fleste tilfælde. ​

En rottespærre fungerer ved hjælp af en låsemekanisme på rørene i kloakken, som gør, at rotterne kun kan komme væk fra matriklen, og ikke den anden vej. 

​Det kræver autorisation og erfaring at montere en rottespærre, og derfor er vi en oplagt samarbejdspartner at trække på. Vi tilbyder montering af rottespærre for private eller boligselskaber. Hos os får du høj kvalitet til nogle af de bedste priser i landet. Vi giver desuden mængderabat, hvis der er tale om flere monteringer på samme tid. Det kan f.eks. være på en privat vej.

Kontakt os for flere oplysninger

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde af montering af rottespærre hos dig, så kontakt os gerne allerede i dag for en god pris.

​Vi kan kontaktes på telefon 20 43 73 21 eller på e-mail morten@bakkelykloak.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

Hos Bakkely Kloak løser vi alle slags kloakrelaterede udfordringer