Skip to main content

Entreprenør med mange års erfaring inden for faget​

Hvis du er på udkig efter et professionelt entreprenørfirma, er du havnet det helt rigtige sted. Lige her hos Bakkely Kloak står der nemlig altid en professionel entreprenør klar til at hjælpe dig. 

​Vi servicerer primært kunder fra Store Merløse, Ringsted, Holbæk og Slagelse, men kommer naturligvis også gerne uden for disse områder.

​Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen. Vi står til rådighed hos både private kunder og erhvervskunder, som ønsker at komme godt i mål med projektet. 

​Vi har særlig stor erfaring med at udføre professionelt og effektivt gravearbejde, når der skal graves ud til kloakering, kabler, veje, parkeringspladser, byggeri eller lignende – og så endda til en konkurrencedygtig pris. Tøv derfor aldrig med at kontakte os for hjælp.


En fleksibel og pålidelig entreprenør ved dit næste projekt

Der er flere gode grunde til at vælge os som din næste samarbejdspartner. Vi er både fleksible og pålidelige, hvilket betyder, at vi altid overholder alle vores aftaler og kommer og hjælper, når det passer dig bedst. Derudover gør vi altid vores bedste for at tilbyde så billige priser som muligt til hver enkelt kunde.​

Vores entreprenør står gerne for hele entreprisen hos dig, så du ikke selv skal bekymre dig om noget. Vi står for al koordinering og kontakt mellem de forskellige faggrupper, og sikrer et succesfuldt forløb mod målet.

​Hos os kan du altid søge professionel og kompetent rådgivning, uanset hvor langt du er i beslutningsprocessen.

Kontakt os for at høre nærmere

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vores entreprenør kan gøre for dig, så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe med hvad som helst.

​Kontakt os på telefon 20 43 73 21 eller på e-mail morten@bakkelykloak.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Hos Bakkely Kloak løser vi alle slags kloakrelaterede udfordringer