Skip to main content

Nedsivningsanlæg

Et nedsivningsanlæg er nødvendigt for at bortlede husspildevandet fra boligen. Et nedsivningsanlæg består af en bundfældningstank, et fordelerrør og en pumpebrønd. Anlægget bliver installeret under jorden, hvor de tre dele arbejder sammen for at vandet kan sive ned i jorden og ned i grundvandet.  

Vandet bliver naturligt renset i løbet af denne proces. Nedsivningsanlægget udnytter nemlig at jorden fungerer som et filter, som renser spildevandet på vejen ned gennem jordlagene. Et nedsivningsanlæg kan fås som tryk eller gravitation, alt efter terrænforhold.


Fordele ved et nedsivningsanlæg

Hos Bakkely Kloak opsætter vi nedsivningsanlægget for dig. Det giver en masse fordele med et nedsivningsanlæg.  

  • Et nedsivningsanlæg er billigt i drift. Der er en årlig tømning af bundfældningstanken.  

  • Det er billigt at opsætte og enkelt at kontrollere 

  • Det kan ofte blive etableret så det er næsten usynligt  

  • Et nedsivningsanlæg er billigt i strøm 

  • Det har et alarmsystem 

  • Et nedsivningsanlæg lever op til alle renseklasser 


Hvad koster et nedsivningsanlæg?

Et nedsivningsanlæg er relativt billigt i forhold til de fleste andre løsninger. Jordtypen har ofte indflydelse på prisen. Der er ikke den store vedligeholdelse ved at have et nedsivningsanlæg. Ring til os på 20 43 73 21 og få et godt tilbud.

Få monteret dit nedsivningsanlæg af os

Vi er det perfekte valg, når du skal have monteret et nedsivningsanlæg til din bolig og jord. Kontakt os i dag, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig, og hvorfor nedsivningsanlægget er det perfekte valg for dig. Ring med det samme på 20 43 73 21, eller send os en mail morten@bakkelykloak.dk.

Hos Bakkely Kloak løser vi alle slags kloakrelaterede udfordringer