Skip to main content

Minirenseanlæg opsat af dygtig kloakmester

Ønsker du at få opsat et minirenseanlæg, kan vi være den helt rigtig løsning. Hos Bakkely Kloak kan vi stå for monteringen og opsætningen af dit minirensningsanlæg, hvor der er sørget for kvalitetsløsninger. Vi hjælper kunder i Store Merløse, Ringsted, Sorø og Slagelse. Bor du i disse byer eller omegn, kan vi være behjælpelige med dit nye minirenseanlæg.

​Vi har mere end 10 års erfaring inden for kloakfaget. Vi kan derfor hjælpe dig med et minirenseanlæg, når du ikke har mulighed for tilslutning til offentlig kloak. Vi sørger for, at minirenseanlægget lever op til de pågældende krav og sørger for, at det fungerer efter hensigten.


Hvad koster minirens?

Prisen for et minirensningsanlæg kan være meget svingende. Det afhænger typisk af, hvilket minirenseanlæg du vælger, og hvor stort det er. Priserne kan derfor være meget forskellige. Vi kan dog komme med rådgivning til, hvilken løsning der passer bedst til din grund. Vi sørger for leveringen og monteringen af minirenseanlægget, uden du behøver at foretage dig noget.​

Få monteret dit minirenseanlæg af os

Vi kan være den helt rette løsning, når du ønsker at få monteret et minirenseanlæg i din have eller på din grund. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er der altid mulighed for at kontakte os. Giv os et kald på 20 43 73 21, eller skriv til os på vores e-mail morten@bakkelykloak.dk.

Hos Bakkely Kloak løser vi alle slags kloakrelaterede udfordringer